PMP Hazırlık Sınavı – Paket 2

(1 müşteri değerlendirmesi)
  • 500 güncel özgün soru
  • Türkçe ve İngilizce dil seçeneği
  • Farklı soru tipleri
  • Tek seçenekli, çoklu seçim, boşluk doldurma, eşleştirme sorularının yer aldığı farklı soru tipleri

 850,00

Açıklama

PMP Soru Bankası

PMP sınavına Türkçe olarak hazırlanmak isteyenler için özel olarak geliştirdiğimiz 1000 adet özgün Türkçe soru ile sınav hazırlığınızı bir adım öteye taşıyabilirsiniz. Türkçe ve İngilizce dil destekleri ile her iki dilde de soruları sınav esnasında görebilirsiniz. Böylece sınavın her yönüne hakim olma fırsatını yakalayarak hem Türkçe hem de İngilizce dil bilgisi ile sınavınızı geçebilirsiniz.

PMP sınavı, proje yönetimi alanında uluslararası geçerliliği olan bir sertifikadır ve sınav formatını doğru anlamak, başarılı bir sonuç elde etmek için kritik öneme sahiptir. Bu noktada, Türkçe PMP soru bankamız size büyük bir avantaj sağlayacaktır. Hazırladığımız PMP soru bankası, sınav formatını daha iyi anlamak ve konuları pekiştirmek amacıyla özel olarak tasarlanmıştır. Soru bankamızda yer alan her bir pakette 100’er sorudan oluşan 5 adet soru seti bulunmaktadır. Bu paketler sayesinde süre yönetimi becerilerinizi geliştirecek, sınav heyecanınızı yenmenize yardımcı olacak ve stratejik düşünme yeteneğinizi artıracaksınız.

Bol miktarda soru çözmek, PMP sınavına hazırlık sürecinde en önemli adımlardan biridir. Soru çözerek, bilgilerinizi pekiştirebilir, sınav formatını daha iyi anlayabilir ve zayıf yönlerinizi belirleyebilirsiniz. Pratik yaptıkça, sınavda daha rahat ve başarılı olma şansınız artacaktır. Ayrıca, sınav sonuçlarınıza özel olarak hazırlanan raporlarla hangi konularda eksik olduğunuzu görebilir, yanlış yaptığınız soruların detaylı açıklamaları ile sorularınızdaki belirsizlikleri giderebilirsiniz.

Türkçe “PMP soru bankası” nı hala denemediniz mi?

Satın almadan önce ücretsiz olarak 10 soruluk testimize erişim sağlayarak ürünümüzü deneyebilirsiniz.

Proje Yönetimi ve PMP hazırlık eğitimlerimiz için bize ulaşabilir, sertifikasyon sınavı ile ilgili aklınıza takılan her türlü soru için destek alabilirsiniz.

Soru simülatörümüzle ilgili sorularınız için sıkça sorulan sorular sayfamızı ziyaret etmeyi unutmayın!

Başarıya giden yolda en iyi yardımı almanız için buradayız. Sizi sınava başarıyla hazırlamak için gerekli tüm kaynaklarla donatmak istiyoruz. Daha fazla bilgi ve destek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Başarılar dileriz!

  1. Kullanıcı Avatarı

    cemaldas (doğrulanmış kullanıcı)

    PMP Sınavına hazırlık için en güzel kaynaklardan biri. Paket2’de yer alan sorular da aynı paket1 gibi sınav içeriğinin tamamını kapsıyor ve konulara göre dağılımları sınavla uyumlu. Yanıt seçenekleri gerçekçi. Aynı sınavı tekrar yaparak daha iyi bir hazırlık imkanına sahip olabiliyorsunuz. Ayrıca Türkçe/İngilizce seçeneği ile ayrı denemeler yaparak sınavda hangisini tercih edebileceğiniz konusunda fikir edinebiliyorsunuz. Soruların yanıtlarını tekrar gözden geçirirken, sistem tarafından iletilen açıklamalar oldukça aydınlatıcı. Emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum, ödediğiniz paranın karşılığını fazlası ile alıyorsunuz.

Yorum ekle

tr_TRTürkçe